Over ons

Al jaren houden wij, Mandy en Dennis van Kampen, ons bezig met het verzamelen en in- en verkopen van antiek en brocante. Mandy doet dit naast haar baan als GZ-psycholoog. Dennis is kunsthistoricus en antiquair (www.vkka.nl) en is beroepsmatig altijd op zoek naar antieke stukken. Op deze zoektochten komen we regelmatig prachtige brocante stukken tegen, maar deze passen niet bij zijn collectie. Het idee om een tweede zaak te openen, Van Kampen Brocante, was al snel geboren. Wij streven ernaar om een ‘ander soort brocante’ aan te bieden. Aparte en vaak unieke stukken die ervoor zorgen dat u een eigen stempel kunt drukken op de inrichting van uw woning. Daarnaast zult u ook zeker bij ons slagen wanneer u een mooi cadeau zoekt voor familie of vrienden.

We vullen onze collectie zeer regelmatig aan, maar mocht hetgeen u zoekt er niet bij staan, mail ons gerust. Wanneer u ons mailt wat u zoekt en wat uw budget ervoor is kunnen wij vrijblijvend voor u op zoek gaan.

Wij wensen u veel plezier bij het bekijken van onze collectie. Wanneer u vragen heeft of een stuk wilt aankopen, stuurt u ons dan een mailtje via het formulier onder het kopje ‘contact’.

De prijzen bij de stukken zijn exclusief eventuele verzendkosten. Voor de meeste aankopen is verzenden geen probleem en uiteraard verpakken we alles zeer zorgvuldig. Wij verzenden met PostNL tegen de reguliere tarieven en berekenen geen verpakkingskosten.